Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Havit KW11 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Rózsaszín
16.840 Ft (13.260 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Havit KW11 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Rózsaszín

16.840 Ft (13.260 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Forever
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 21.
Cikkszám: 6939119056858
Elérhetőség: Nincs raktáron

Leírás

Kiváló minőségű videohívások

A Havit KW11 okosóra 4G videohívásokat kínál HD minőségben, ami tökéletes eszköz a gyerekek és a szülők kapcsolattartásához, távolságtól függetlenül. Mostantól gyermeke nemcsak hallja Önt, hanem látja is, ahogy beszél. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy mindig a gyermeked mellett legyél, amikor szüksége van rád.


A függetlenség kezdete ellenőrzés alatt

Gyermeke biztonsága elsődleges. Az LBS GPS és WiFi funkciókkal a Havit KW11 okosóra lehetővé teszi, hogy valós időben figyelje gyermeke helyzetét. Ez nagyon hasznos szolgáltatás azoknak a szülőknek, akik szeretnék tudni, hol van gyermekük, ugyanakkor szeretnének teret és függetlenséget adni nekik.


Fejlett biztonsági funkciók

A kicsiket szem előtt tartva hangrögzítési funkció is elérhető – most már valós időben tarthatod a kapcsolatot a gyerekkel. A KW11 lehetőséget kínál arra is, hogy figyelmen kívül hagyja az ismeretlen számokról érkező hívásokat, ami növeli a biztonság szintjét, és lehetővé teszi annak ellenőrzését, hogy ki kommunikálhat gyermekével. Ily módon a szülők megnyugodhatnak, hogy gyermekeiket megvédik a nem kívánt hívásoktól.


Átfogó vezérlés okostelefonjáról

Az okosóra összes funkciójának vezérlése egy dedikált alkalmazáson keresztül történik. Ez lehetővé teszi az olyan beállítások egyszerű és gyors kezelését, mint a helymeghatározás vagy a megbízható számok listája. Így mindig naprakész lehet. Az alkalmazásból megtekintheti tevékenységek előzményeit is.


SOS funkció a maximális védelem érdekében

Vészhelyzetekben gyermeke gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet Önnel az SOS gomb lenyomva tartásával. A riasztó aktiválása automatikusan üzenetet küld a gondozónak, tovább növelve gyermeke biztonságát. Ez nem csak praktikus megoldás, hanem nyugalmat is jelent a szülők számára.


Ideális aktív gyerekeknek

Gyermeke szereti a szórakozást és a kalandot? A Havit KW11 okosóra több, mint egy egyszerű óra. 7 minijátékkal szórakoztatja gyermekét szabadidejében.Az IP67 vízállósággal rendelkező óra ellenáll az esőnek és a fröccsenő víznek, így nem kell aggódnia a készülék miatt. Tökéletes választás kis felfedezőknek és szüleiknek, akik értékelik a tartósságot és a funkcionalitást.


Átgondolt tervezés

A Havit KW11 okosórát a mindennapi kényelem szemelőtt tartásával tervezték. 1,4 hüvelykes képernyőméretével és 240 × 240 pixeles felbontásával garantálja a kép olvashatóságát és élességét, ami rendkívül fontos a videohívások során. Sőt, a 680 mAh-s akkumulátorkapacitásnak köszönhetően gyermeke egész nap használhatja az órát gyakori töltés nélkül. A szülők számára ez további kényelem, a gyerekeknek pedig több idő jut a játékra és a világ felfedezésére.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Kompatibilis operációs rendszer                                               IOS és Android
Operációs rendszer Saját (Proprietary)
Kijelző mérete 1,4"
Kijelző felbontása 240x240
Touchscreen Igen
Kommunikáció
GSM
4G
3G
LBS
GPS
WiFi
Mobiltelefon üzemmód Igen
Hangutasítás Nem
Beépített szenzorok
Giroszkóp
Gyorsulásmérő
Funkciók
Videohívás támogatása
Telefonhívás kezelés
SOS-hívás
SOS-gomb
Játékok
Beépített kamera
Védelem IP67
Akkumulátor kapacitása 680 mAh
Töltés Mágneses csatlakozású USB töltőkábel
Jellemző szín Rózsaszín
Cserélhető karpánt Igen
Eredeti karpánt anyaga Gumi
Eredeti karpánt színe Rózsaszín
Súly (bruttó) 0.17 kg