Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Tökéletes hangulatvilágítás LED szalagokkal

2021. 10. 16. 15:05:04
Tökéletes hangulatvilágítás LED szalagokkal
A LED szalagok rendkívül népszerűek, a hangulatvilágítások kialakításának egyik fontos eszköze beltérben és kültéren egyaránt, de önálló világításként is megállják a helyüket.

 

A flexibilis LED szalagok öntapadós hátoldallal vannak ellátva, ezáltal a rögzítés nagyon egyszerűen megoldható. A ragasztó kültérben és beltérben is hosszú életű, amennyiben a ragasztásra szánt alap megfelelően elő van készítve (por-, és zsírmentesítés).

A LED szalagok szinte mindegyike megvásárolható beltéri (IP20) és kültéri (IP65) kivitelben is.

A világítás szín tekintetében bármilyen előfordulhat, a fehérből  három félét is találhatunk a boltok polcain (hideg-, meleg-, napfény fehér), emellett kapható zöld, kék, piros, sárga egyszínű változatban is.

A led szalagok egyik különleges típusa az RGB LED chipekkel szerelt fénysor. Egy vezérlő segítségével az RGB szalag a 3 alapszínből (Red=piros, Green=zöld, Blue=kék) bármilyen színt ki tud keverni, így szabadon választhatunk, hogy lakásunk dekorációs világítása milyen színben tündököljön! Előszeretettel alkalmazzák fürdőszobában és nappaliban, de hálószobában és konyhában sem ritka.

A legtöbb típusú LED szalag fényereje szabályozható, ez azt jelenti, hogy állíthatjuk a fényerősséget. Az ehhez szükséges eszközt LED dimmelnek nevezik.