Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Wozinsky utazó sporttáska hátizsák kézi poggyász repülőgép fekete
10.490 Ft (8.260 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Wozinsky utazó sporttáska hátizsák kézi poggyász repülőgép fekete

10.490 Ft (8.260 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Wozinsky
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 17.
Cikkszám: WSB-B01
Elérhetőség: Utolsó 10 db raktáron

Leírás

Ismerje meg a multifunkcionális Wozinsky táskát, amely pillanatok alatt kényelmes hátizsákká változik.

Erősség, vízállóság és tartósságKompakt méretű, a tágas oldalzsebeknek köszönhetően tökéletes lesz edzéshez, valamint kisebb-nagyobb utazásokhoz. 

A 40 x 20 x 25 cm-es méretek lehetővé teszik, hogy a táskát kézipoggyászként vigye fel a repülőgép fedélzetére.

A Wozinsky WSB-B01 sporttáska legfontosabb előnyei:

  • Kiváló választás a kényelem és a funkcionalitás szerelmeseinek. Könnyedén átalakíthatja a táskát egy kényelmes hátizsákká, széles pántokkal.
  • Kézipoggyászként magával viheti a repülőre. A 40x20x25 cm-es méretek garantálják a legnépszerűbb légitársaságoknál az ingyenes felszállást. 
  • Hétvégi kirándulások alkalmával jól fog jönni. A kiegészítő zsebeknek és pántoknak köszönhetően rendkívül tágas.
  • Nem kell tartani a kalandoktól. Vízálló, strapabíró anyagból készült.
  • Ideális edzőterembe. Klasszikus sportos fazonnal és külön cipőzsebbel rendelkezik.

Wozinsky utazótáska - tartós és funkcionális

A Wozinsky sporttáska strapabíró, vízálló anyagból készült, amely garantálja a hosszú használatot. A polipropilén szalagból készült masszív pántok lehetővé teszik, hogy a táskát kézben és vállon is hordja. A még nagyobb kényelem érdekében szabadon beállíthatja a pántok hosszát, és tetszés szerint elrendezheti őket. Az erős csatokhoz rögzített horgok megakadályozzák a hevederek elcsavaródását, és kényelmesebbé válik a viselése.

Utazótáska 40x20x25 cm, amely hátizsákká alakítható

Wozinsky táskáját egyetlen mozdulattal kényelmes hátizsákká változtathatja! Nincs más dolga, mint a csúszásmentes markolatú, rövid fogantyú mögé rejtett cipzárat kicipzározni, és kihúzni a benne elrejtett strapabíró pántokat. A párnázott, állítható vállpántoknak köszönhetően hosszú utakra is magával viheti a hátizsákot .

A tökéletes kézipoggyász

A 40 x 25 x 20 cm méretű táska tökéletes kézipoggyásznak. A legnépszerűbb légitársaságok (pl. Wizz Air, Ryanair, EasyJet, Norwegian, TAP Portugal, Eurowings) gépeire probléma és felesleges felárak nélkül felviheted. Vigye magával rövidebb-hosszabb utakra – annál is inkább, hogy a táskát egy mozdulattal kényelmes hátizsákká varázsolhatja! A két keresztirányú összehúzó csatnak köszönhetően a ruhákkal megtöltött hátizsák még kevesebb helyet foglal el.

Kompakt utazótáska

A Wozinsky táska 40 cm hosszú, 20 cm széles és 25 cm mély. Így edzéseken és hétvégi kirándulásokon is elkísérhet. A fő rekesz mellett három oldalzseb is található: nagy, kicsi és kifejezetten cipők számára készült. Ez a kialakítás megkönnyíti a táskában lévő tárgyak elosztását, hogy gyorsan és problémamentesen hozzáférhessen.

Sportos megjelenés és kényelem

Ez egy klasszikus edzőtáska fekete színben, sárga részletekkel. Vidd magaddal bármilyen edzéshez: crossfit, fitnesz, edzőterem, hegymászás vagy úszás. Amikor nem használja a táskát, könnyedén összehajthatja – majdnem laposra. Így nem foglal sok helyet tárolás közben!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Űrtartalom 16L
Övhossz 124 cm (max.)
Fő anyaga poliészter
Súly 563g
Méretek 40 x 20 x 25 cm
Fekete szín