Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Sonoff TX Ultimate T5-1C WiFi + eWeLink-Remote, érintős 1 gombos villanykapcsoló, fehér
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Sonoff TX Ultimate T5-1C WiFi + eWeLink-Remote, érintős 1 gombos villanykapcsoló, fehér

10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: SONOFF
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 23.
Cikkszám: T5-1C-86
Elérhetőség: Utolsó 10 db raktáron

Leírás

A Sonoff TX Ultimate egy Wi-Fi és eWeLink-Remote (Bluetooth) protokollt támogató okos villanykapcsoló. 

Az okos érintős lámpakapcsoló legújabb verziójának legfőbb újdonsága az, hogy a kapcsoló teljes felülete érzékeny az érintésre, így nagyon kényelmes a használata.

Bárhol megérintve azonnal fel-le kapcsol a villanykapcsoló. A gyári elegáns fehér érintős előlap lecserélhető.

A Sonoff TX Ultimate T5 EU kapcsoló oldalán vékony LED fény található, melyet számos funkcióra beállíthatunk Hangulatfény vagy akár party fény üzemmódot is aktiválhatunk, de használhatjuk diszkrét éjszakai jelzőfény beállítására is, ehhez időzítési funkciói is a rendelkezésre áll. 

A kapcsoló fel- és le-kapcsolásakor (külön-külön beállítható) hang és fényjelzést is tud adni, valamint vibrálást is tud visszajelezni, ezeket tetszés szerint beállíthatjuk az eWeLink app-ban, vagy akár ki is kapcsolhatjuk, ha nincs rájuk szükség.

 Az eWeLink app beállításai között megadhatunk egy éjszakai "Ne zavarj" időszakot is, amikor a be- és kikapcsolás mindig csendes.

Az egyes áramkörök (ki vagy bekapcsolt) állapotát is a hangulatfényre használt LED-csíkon levő LED-fény jelzi vissza, ennek színe és fényereje is beállítható külön-külön a ki és bekapcsolt állapotra is. 

A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. 

Bluetooth vevőegységgel és Bleutooth átjáró funkcióval van felszerelve, így a Sonoff Bluetooth vezetéknélküli eszközeiről (pl. Sonoff S-MATE modul, Sonoff R5 kapcsolók) távirányítható. 

A Sonoff Ultimate TX T5 kapcsolók is átállíthatóak impulzuskapcsolás (azaz billenőkapcsoló) üzemmódra, illetve beállíthatók arra is, hogy a bekapcsolást követően előre megadott időt követően kapcsoljanak le, azaz "lépcsőházi időzített kapcsolásra" is alkalmasak.

A Sonoff TX kapcsolók két- és háromgombos csillárkapcsoló verziói beállíthatók az app-ban úgynevezett interlock (más néven reteszelő vagy váltókapcsolási) üzemmódra, melyben az egyik áramkör kapcsoláskor a többi áramkör lekapcsol, így pl. redőnyvezérléshez vagy más motor vezérlésére is biztonsággal használhatók ezek a kapcsolók. 

Terméktulajdonságok:

 • Teljes felületű érintőkapcsoló - bárhol megérintve kapcsolja az áramkör(öke)t /lámpá(ka)t
 • Hangulatfény / éjszakai jelzőfény funkció - opcionálisan beállítható hangulatfény és éjszakai fény funkciót is kínál a termék, mely időzíthető is
 • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 34mm a teljes mélysége, azaz a normál mélységű fali aljzatban elhelyezhető
 • 86 mm-es sorolási távolság - két szorosan egymás mellé elhelyezett Sonoff TX kapcsolónak akkora helyre van szüksége, mint két hagyományos egygombos kapcsolónak, mivel az üveg előlap miatt nincs két egymás melletti kapcsolónak közös kettős kerete
 • eWeLink-Remote (Bluetooth) vevőegységgel és átjáróval van felszerelve – a Sonoff eWeLink-Remote moduljaival és vezeték nélküli kapcsolóival távirányítható.
 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a kapcsoló aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatod a kapcsolót
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklusvezérlés.
 • Időzített kikapcsolás - beállítható a villanykapcsoló arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Impulzus kapcsolás: beállítható a kapcsoló ú.n. impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzően 0,5 vagy 1 másodperc)
 • Interlock / reteszelő / váltókapcsolási üzemmód - a két és háromgombos csillárkapcsoló verzió beállítható az app-ban olyan üzemmódra, amikor az egyik áramkör kapcsoláskor a többi áramkör lekapcsol, így pl. redőnyvezérléshez vagy más motor vezérlésére is biztonsággal használható a kapcsoló.
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff  okoseszközeit az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhatsz különböző Sonoff eszközök közötti feltételes vezérléseket is. 
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Bemeneti feszültség 100-240V AC 50/60Hz (2A)
Kimeneti feszültség 100-240V AC 50/60Hz (5A)
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4G, (Wi-Fi + Bluetooth)
Üzemi körülmények Normál 
Méret 86 x 86 x 39 mm
Anyaghasználat Fehér érintőfelület, cserélhető előlapokkal