Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Sonoff Mini R4M Wi-Fi okosrelé Matter szabvány
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Sonoff Mini R4M Wi-Fi okosrelé Matter szabvány

4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: SONOFF
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 30.
Cikkszám: MINIR4M
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron

Leírás

A Sonoff Mini R4M a Matter szabvány kompatibilis eszköze, mely természetesen továbbra is kompatibiis az eWeLink felhővel és a Sonoff iHOST helyi hub-al, de csatlakoztatható a Wi-Fi router-en át bármely Matter kompatibilis hub-hoz, akár internet-kapcsolat nélküli helyi használatban is. Így Apple Home, Alexa és Google Home kompatibilis is az eszköz.

A Mini R4M Wi-Fi-s modullal is rendelkezik potenciálmentes kapcsolóbemenettel, így hagyományos fali kapcsolók mögé beépítve a fali aljzatba, alkalmas azok utólagos okosítására. Nyomókapcsolókkal és kétállású kapcsolókkal is képes működni, és alternatív kapcsolással is beköthető. (Potenciál-mentes kapcsolású mozgásérzékelő vagy más szenzor is ráköthető a kapcsolóbemenetére). A kapcsolóbemenete - a Sonoff relék közül elsőként - szoftveresen le is választható a kimenetről, így a modulra kötött vezetékes fali kapcsoló használata le is tiltható. A kimenetről leválaszott kapcsolóra beállíthatunk azonban egy okosvezérlést/jelenetet, így más okos eszközöket vezérelhetünk akár vele. 

A Sonoff Mini R4M Matter-verzió nem támogatja az eWeLink-Remote protokollt, azaz vezeték nélküli Sonoff Bluetooth kapcsolókat és modulokkal együtt nem használható. 

A modul jelentősen kisebb elődeinél: a Mini R2-höz képest 40%-kal, a Mini R3-hoz képest 60%-kal csökkentették a méretét.

Home Assistant, SmartThings, IFTTT és Apple Home kompatibilis.

Okosfunkciók:

 • A Sonoff Mini R4M  eWeLink felhőhöz csatlakoztatva elérhető interneten keresztül az Android és iOS okostelefon app-ban.
 • Beállítható időzített ki/bekapcsolás, támogatja a ciklusvezérlést, és az automatikus kikapcsolást (inching), mellyel impulzuskapcsolás üzemmódba is beállítható, vagy időreléként a bekapcsolás után megadott idő után kikapcsoltatható.
 • A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is.
 • Támogatja az eWeLink app-on keresztül - az akár automatikus szoftver (firmware) frissítéseket, valamint beállítható az áramszünet utáni állapota, akár időkésleltetés megadásával is.

Vezetékezési módok:

Fázis + nulla vezetékezéssel-egy hagyományos kapcsoló mögé beépítve a Sonoff Mini R4M Wi-Fi-s okosfunkiókkal egészíti ki a hagyományos kapcsolót: pl. APP-ból vezérelhetőség, időzíthetőség, időrelé funckiók, automatizációk lehetősége. 

Terméktulajdonságok:

 • Mini méretű okosrelé - a legkisebb fali aljzatokban is elhelyezhető a villanykapcsoló vagy konnektor szerelvény mögé a mindössze 33x40mm-es modul.
 • 10A maximális teljesítmény - apró mérete ellenére 10A max. teljesítményt képes kezelni.
 • Wi-Fi modul - A relé WiFi modullal rendelkezik és az otthoni/irodai WiFi hálózaton keresztül kapcsolódik a hálózatra, illetve az alapértelmezett felhő üzemódban a gyári eWeLink Cloud-hoz.
 • Matter szabvány - a Sonoff Mini R4M a gyártó első Matter szabvány szerinti eszköze, párosítható bármely Matter hub-bal is, nem csak az eWeLink platformmal.
 • Hagyományos kapcsolóval is vezérelhető: a potenciálmentes bemenetére fali kapcsolók vagy potenciálsmentes kapcsolást adó szenzorok (pl. mozgásérzékelő) is beköthetőek.
 • APP-ból történő KI/BE kapcsolás – Bárhol is vagy, az APP-vól távolról is ki vagy be kapcsolhatod a Mini R4M-t és rá kötött elektromos eszközöket, konnektort vagy világítást.
 • Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, illetve kompatibilis más Matter eszközzel is: pl. Alexa app, Apple Home app, Google Home app.
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik az okosrelé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt).
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhatsz pl. családtagjaidnak a távvezérléshez. 
 • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheted készülékeidet, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhatsz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Gyártó Sonoff
Modell MINIR4M
Bemenet 100-240V ~50/60Hz 10A max.
Kimenet 100-240V ~50/60Hz 10A max.
Max. teljesítmény 2400W
Támogatott operációs rendszerek Android, iOS
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Kompatibilitás Matter, Google Home, Alexa, Apple Home
Anyag Műanyag
Méretek 39,5x33x16,8mm